Ha szeretnéd látni, milyen arcot vág a közönség, miközben Te éppen azon gondolkodol az anyakönyvvezető előtt, hogy mi is a jó válasz…

…vagy szeretnéd megmutatni a panziódat vagy az éttermedet a vendégeknek, hogy tuti hozzád jöjjenek, csak keress minket és mi kitelepülünk a mindent látó szemmel.

A  360° videók és fotók a legnagyobb vizuális előrelépés a hangosfilm óta. A mai világban már nem elég pár fotó, hogy bemutasson egy üzletet, szállodát vagy panziót. Az emberek szívesebben mennek olyan helyre amelyet ismerősnek éreznek és amelynél tudják mire számíthatnak.

Semmi sem tudja annyira visszaadni egy hely hangulatát, mint egy egy  360° kép vagy videó, ahol a leendő vendég szét tud nézni, így érezheti, hogy biztosra megy és nem fogják kellemetlen meglepetések érni.

Ahol még az előtt be tudja járni a helyet, hogy egy lépést is tett volna.

Így azok akik valóban minőségi szolgáltatást nyújtanak helyzeti előnybe kerülhetnek már akkor, amikor a látogató még otthon válogat a szállások között.

A 360 fokos technológia lehetővé teszi azt is, hogy a rendezvényekről, esküvőkről, bulikról olyan felvételek készüljenek ahol minden látszik, ahol az ember minden egyes újabb megtekintésnél újabb és újabb részleteke figyel fel.

 

De akár speciális klipeket is lehet forgatni ebben a formátumban.

Ha a telefonod nem jeleníti meg rendesen a 360 videókat akkor az alábbi linkre kattintva megnézheted őket a youtube csatornánkon:

360-link

https://www.youtube.com/channel/UCA2ca6IbtMON_FuduNqhC-w

Vagy lehetővé teszi egy étterem, szálloda stb.. bejárását.